Reubicació de la tanca del circuit de coss amb l’acord dels clubs

Acord entre l’Ajuntament i els clubs esportius a compte de l’ubicació de la tanca que s’havia instal·lat al circuit de cross. Després de reconèixer l’error de no informar de bestreta als clubs, el Regidor d’Esports es va reunir ahir amb els seus representants i finalment s’ha decidit traslladar la tanca per no entorpir la pràctica esportiva.

Este canvi deurà ser autoritzat per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) que va donar el vist i plau al traçat de la tanca iniciat per l’Ajuntament. El govern local considera que ha d’haver un accés per al port de piragüisme que es troba en este tram que serà connectat amb el passeig fluvial que ara finalitza en el Recinte Firal.

El projecte de la tanca metàl·lica  va unit a l’obertura de les instal·lacions, a partir del pròxim diumenge, de tots els festius i diumenges des de les 8 a les 21 hores, mentre els laborables l’obertura s’allarga fins les 23 h. Pascual ha qualificat com «positiva» la reunió en la que ha demanat disculpes als representants de l’atletisme local per no haver-los consultat prèviament.

Pascual ha reconegut l’error de no comunicar als clubs l’instal·lació de la primera tanca i a més ha explicat els motius per instal·lar-la (accedix a la notícia relacionada).

Deixa un comentari