Revisió de llunars i pigues a l’Hospital de la Ribera

Els propers 24 i 25 de juny l’Hospital de la Ribera revisarà llunars i pigues als seus pacients dins la Campanya Euromelanoma 2019. Amb l’arribada dels mesos estivals esta campanya sota el lema “Protegeix-te, la bellesa està a l’ombra” pretén contribuir al diagnòstic precoç de les lesions malignes i ajudar a millorar el pronòstic i supervivència dels pacients.

Amb este objectiu l’Hospital de la Ribera dedicarà una consulta específica per al cribatge de pacients que tinguen pigues que han canviat de mida, forma, color o presenten picor, sagnat o ulceració així com llunars amb asimetria, vores irregulars, color heterogeni i diàmetre superior als sis mil•límetres.

Aquells pacients amb estos signes d’alarma de càncer de pell poden sol•licitar cita per a esta consulta de cribatge a través del telèfon 962 458 500, en horari de 8 a 20 hores.

Segons ha destacat la cap del Servei de Dermatologia del centre alzireny, Carmen Ortega, a diferencia d’altres tumors ocults, el càncer cutani es pot veure i delectar-se en una fase primerenca, cosa que contribueix a reduir enormement la mortalitat.

Deixa un comentari