fbpx

Ribera en Bici Ecologistes en Acció insta a l’Ajuntment el reconeiximent institucinal d’emergència climàtica

Compartix la notícia

L’Associació la Ribera en Bici Ecologistes en acció s’ha sumat a la proposta de l’Aliança per l’Emergència Climàtica i ha dirigit una instància al Plenari de l’Ajuntament d’Alzira que es celebrarà esta vesprada per a instar-los al reconeixement de l’estat d’emergència climàtica mitjançant l’adopció d’una moció.

S’insta a que les evidències científiques siguen reconegudes de manera pública, acompanyat per la reducció de les emissions com l’única manera de protegir l’existència d’un futur per als municipis i els seus ciutadans. Segons expliquen des del col•lectiu, la ciutadania deu entendre la urgència i irreversibilitat d’aquesta lluita i els ajuntaments han d’exercir un paper clau en la formació, educació i informació sobre el necessari fre a les emissions i vital adaptació a les conseqüències de l’increment de la temperatura global.

Pedro Domínguez, portaveu de La Ribera en Bici Ecologistes en Acció, ha explicat als micròfins d’Alzira Ràdio la necessitat que esta realitat evident es convertisca en una dèria que provoque un canvi d’adctitud i protexisca l’esdevenidor de les properes generacions.

Des de la Ribera en Bici han presentat també un altre escrit a l’Ajuntament d’Alzira sol•licitant que es controle la velocitat dels vehicles dins la ciutat, manifestant que en alguns carrers com al voltant del Parc de l’Alquenència, Trinitat Redal o Tulell encara es fan carreres i accelerons que superen els 60 km/h.

Compartix la notícia

Deixa un comentari