fbpx

Ribera en Bici rebutja que Alzira albergue la seu logística de l’Exèrcit de Terra

Compartix la notícia

Ribera en Bici demana a l’Ajuntament d’Alzira que retire la candidatura per a albergar la seu logística per a l’Exèrcit de Terra. Al parer dels ecologistes, les inversions en Defensa corresponen a un model del passat i la pandèmia ha posat en evidència la necessitat d’invertir en altres partides, com sanitat i educació. Segons l’associació, el mateix pressupost invertit en la societat o el medi ambient proporcionaria més ocupació i beneficis.

En este sentit, el grup ecologista assegura que països com Panamà o Costa Rica, que no tenen exèrcit, viuen en millors condicions. Al parer el grup ecologista Espanya hauria d’imitar-los i dissoldre el seu exèrcit per tal d’afavorir la pau al mateix temps que la cura del medi ambient que, afirmen des de Ribera en Bici, també és una víctima de les armes.
A més, l’associació critica que va ser l’equip de govern de Compromís qui en el seu moment va demanar que la Garrofera es declarara com a terreny no urbanitzable i va destacar el seu valor agrícola. Escoltem el seu portaveu, Pedro Domínguez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-18-desembre-2020_md_62627960_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari