Salut Pública recomana mantenir les relacions personals i el contacte amb la natura per a la salut

Salut Pública recomana a la ciutadania mantenir les relacions personals i el contacte amb la natura per a mantenir la salut física i mental en el nou any. També es recomana l’activitat física com un antídot contra la tristor i l’ansietat i una alimentació saludable que es base en les fruites i hortalisses de temporada i de proximitat. Deixar de fumar i evitar l’alcohol i les drogues es repeteixen com a propòsits per al 2021.

Segons expliquen des de Salut Pública, el fred afecta al nostra estat d’ànim i per això hem de procurar buscar la llum solar i alimentar-nos amb sopes, cremes i plats de cullera que ens ajuden a mantindre la temperatura. Per a deixar de fumar, Salut Pública demana a l’Administració que es pugen els preus i augmenten els espais sense fum.
Altres recomanacions per a una bona salut durant 2021 són l’aprenentatge actiu que contribueix al benestar psicològic i a tindre una bona autoestima; moderar l’ús de la calefacció i la refrigeració i prioritzar la llum natural en la mesura del possible. I, sobretot, complir les mesures d’higiene i seguretat per a evitar els contagis de covid-19. Escoltem Xavier Torremocha, de Salut Pública, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari