Sandra Ferrús torna al Gran Teatre d’Alzira amb “La panadera”

Ara fa més de 20 anys, l’actriu alzireny feia les seues primeres passes al món teatral de la ma de la falla Sants Patrons al concurs de teatre faller, guanya el premi a millor actriu. Ara l’alzirenya tornarà a Alzira a l’escenari que la va vore nàixer com actriu, esta vegada com a directora, escriptora i actriu de l’obra “La Panadera” del Centre dramàtic nacional.

La trajectòria de Sandra Ferrús s’ha desenvolupat al món del cinema, la ficció i sobretot el teatre,des de que amb 19 anys se’n va anar a Madrid a ser actriu. Ha treballat amb companyies com el Teatre de l’Abadia, el Teatre Español o el Centre Dramàtic Nacional. L’actriu que no ha parat de treballar al món teatral, arriba a Alzira amb las seua segona obra que ha escrit i dirigit. La primera va ser “El silencio de Elvis” per la qual va ser nominada als premis Max. A Alzira, podrem disfrutar el pròxim 10 de desembre al Gran Teatre de l’obra La Panadera.
Sandra Ferrús es mostrava així d’emocionada al programa d’esta casa, Dones amb històries, per esta tornada.

En este cas, Sandra s’acosta a una dona que presencia com un vídeo íntim gravat 15 anys arrere ix a la llum a través de les xarxes socials i la deixa en evidència i humiliada. El text coproduït pel Centre dramàtic nacional- El silencio teatro i Iria producciones va ser estrenat al teatre Princesa el passat mes de gener.

Deixa un comentari