Santa Maria de Bonaire, El Respirall i San Bernat gaudiran d’aigua potable sense restriccions

Després d’anys de reivindicacions, les urbanitzacions de Santa Maria de Bonaire, El Respirall i San Bernat podran gaudir de subministrament d’aigua potable sense restriccions. L’ajuntament d’Alzira ha dut a terme un acord amb Aguas de València per connectar la xarxa d’Alzira amb la xarxa de Sant Bernat i que tots els veïns de la ciutat disposen d’aigua de qualitat.

La possibilitat de no haver de comprar aigua embotellada és una reivindicació històrica de les 1800 persones que podran gaudir d’esta mesura. Així mateix, l’alcalde Diego Gómez afirma que es continuarà treballant per millorar la qualitat de vida d’estos veïns però que este és un gran assoliment atès que no s’havia fet cap modificació estructural des de feia 50 anys.

La proposta es basa en garantir que l’aigua que beuen els veïns del casc urbà d’Alzira siga la mateixa que la de les urbanitzacions.

A més, amb esta  nova canalització, l’aigua resultarà als veïns més econòmica perquè consta d’un sistema amb el qual cada veí pagarà en funció del seu consum. D’esta manera, si es fa un consum d’aigua responsable, es podria aconseguir un estalvi de fins el 30%.

Categories Ciutat

Deixa un comentari