Serendipia de Suc de Teatre, premi al millor muntatge en la 6a Mostra de Teatre Amateur de Leganés

Suc de Teatre continua sumant reconeixents i premis. La seua obra “Serendipia” ha estat premiada com a millor muntatge en la sisena mostra de teatre amateur de Leganés, entre 115 propostes escèniques.

Havia sigut nominat també al Millor Vestuari, i un dels seus quatre actors, Salva Carreres, al Millor Actor Secundari. El cartell del certamen el componien 8 grups procedents de Castella-la Manxa, Madrid, Castella i Lleó i Comunitat Valenciana. Serendipia suma un altre important premi als ja obtinguts a Canet d’en Berenguer, Mislata i Quartell, que venen reconeixent la singularitat d’este espectacle i el treball dels seus actors. Una comèdia amb molta interrelació amb el públic i molt viva, ja que va introduint apunts de la realitat en cada nova representació, i ja en van 15. Jose Antonio Martínez, director.

L’espectacle, produït per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Cultural La *Tarumba, s’ha representat ja en 15 ocasions. Pròximament, ho farà durant dos caps de setmana seguits a la fi de gener a la sala Artea de València.

Deixa un comentari