fbpx

Servei d’autobusos al cementeri

Compartix la notícia

La Regidoria de Serveis Urbans posa en marxa el servei especial d’autobús urbà fins al cementeri municipal per a afavorir la mobilitat en els dies propers a la festivitat de Tots Sants. El regidor, Fernando Pascual, ha recordat que s’hauran de respectar les mesures sanitàries del Covid durant les visites al cementeri.

Per tal de facilitar les visites escalonades, entre el 19 d’octubre i l’1 de novembre el cementeri estarà obert de 9 del mati a 7 de la vesprada i no tancarà a migdia. A més, s’ha establit un circuit d’entrada i eixida del recinte per evitar aglomeracions i s’han ampliat les places d’aparcament. Les mesures sanitàries estaran garantides

Serà a partir del dilluns 26 d’octubre i fins el dia 1 de novembre, quan la línia 1 de l’autobús urbà oferirà este servei gratuït d’anada i tornada al cementeri municipal, amb parades repartides al voltant de la ciutat d’Alzira.
Per consultar de nou els horaris, poden informar-se a les marquesines de les parades, a la web, Facebook o aplicació d’Alzibus, als autobusos urbans i a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira. Així ho explica Fernando Pascual en l’informatiu.

      informatiu-migdia-14-d-octubre-2020_md_57928047_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari