Serveis Públics i Policia Local són les àrees més consultades per la ciutadania durant 2020
Les respostes donades per l’Ajuntament han augmentat un 92%

Segons les dades publicades per la Regidoria de Participació Ciutadana, els mesos d’abril i maig de l’any passat, coincidint amb el confinament domiciliari, són els que la Bústia registra més activitat. A més, les respostes donades per l’Ajuntament han augmentat un 92%.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha fet públiques les dades estadístiques relatives a les consultes rebudes i ateses en este departament que, en 2020, han augmentat considerablement. Pel que diuen les dades, la temàtica ha variat al llarg dels mesos perquè la ciutadania ha utilitzat esta via per a resoldre dubtes relacionats amb la pandèmia i amb les mesures restrictives.

Gemma Alós, regidora de Participació Ciutadana, ha assenyalat que, amb la pandèmia, la població prioritza el correu electrònic per a relacionar-se amb l’administració municipal. Així mateix, ha afirmat estar molt satisfeta amb el treball dut a terme pel Departament de Participació, que ha aconseguit augmentar de forma molt significativa les respostes donades a la ciutadania. L’escoltem:

Ir a descargar

Recorden que la Bústia de la Ciutadania continua disponible al web de l’Ajuntament d’Alzira per a rebre preguntes, queixes o suggeriments dirigits a qualsevol departament municipal.

Deixa un comentari