Serveis Socials estudia donar-li continuitat al projecte Crida’m

Serveis Socials estudia donar-li continuitat al projecte Crida’m, un programa de teleassistència a persones majors que es va posar en marxa en la pandèmia. La coordinadora del projecte afirma que els aspectes que més s’han treballat han sigut l’activitat física, l’alimentació i la son, tres hàbits que es van vore alterats amb el confinament.

Agents de salut i professionals de l’Hospital de la Ribera han desenvolupat durant un quatrimestre este projecte d’assistència telefònica dirigit a persones majors de 70 anys que viuen a soles en el municipi d’Alzira. El projecte ja ha finalitzat, però, davant la situació sanitària actual, s’està estudiant la possibilitat d’allargar-lo.

Vero Peris, coordinadora de Crida’m, ha explicat el funcionament del projecte, que consistix en realitzar trucades telefòniques d’un màxim de 45 minuts amb qüestionaris pautats per a detectar possibles anomalies, controls setmanals de cada cas i reunions de coordinació entre els diferents agents. Segons afirma, la relació entre les persones beneficiàries i les agents ha sigut molt estreta en estos mesos complicats. Escoltem Vero Peris en El Dia per Davant:

      espai-salut-projecte-crida-m-19-gener-de_md_64117164_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari