fbpx

Serveis Socials forma en matèria d’alimentació saludable, sostenible i universal

Compartix la notícia

Dos iniciatives anomenades “Orígens” i “Soberana-Gent” s’iniciaren a principis d’any amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el sistema agroalimentari i de millorar la seguretat alimentària de les persones que assistixen a estes formacions.

D’una banda, el projecte Orígens té com a objectiu l’autoabastiment de productes hortícoles i consistix en treballs pràctics als horts comunitaris “Hort de Ros” i en activitats d’agroecologia, com sessions de cuina sostenible o eixides a entorns naturals locals. D’altra banda, el seminari Soberana-Gent té la finalitat d’incorporar hàbits saludables amb perspectiva ecològica i oferix als i les participants les nocions necessàries per a aconseguir aliments de qualitat, accessibles i respectuosos amb l’entorn.

La Regidoria de Serveis Socials ha posat en marxa estes iniciatives amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient i de la cooperativa d’agricultura social Llavorem, que s’encarrega de desenvolupar les activitats formatives, així com de coordinar, junt al Centre de Participació Ciutadana, els continguts i objectius de les mateixes. Escoltem la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-18-desembre-2020_md_62627960_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari