Serveis Urbans posa en marxa “Jo recicle”, una campanya de promoció de l’ús del contenidor marró

Esta iniciativa consistix en la instal·lació d’una carpa informativa en tres punts de la ciutat: al carrer Hort dels Frares, a l’altura de la Plaça Major; al carrer Benito Pérez Galdós, a l’altura de Mercadona; i l’esplanada de l’Escola d’Adults. La carpa comptarà amb totes les mesures higièniques i de seguretat pertinents per la Covid 19.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans han assenyalat que Alzira és el primer municipi de la província de València en liderar este tipus de recollida selectiva complint, així, amb la Normativa Ambiental Europea i el Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana. El contenidor marró per a l’arreplegada del fem orgànic es va implantar a Alzira en gener de 2018 i, un any després, en gener de 2019 ja s’havien arreplegat 31 tones de matèria orgànica, segons les dades facilitades per Serveis Urbans.

El regidor, Fernando Pascual, ha explicat que la seua intenció és continuar en la direcció de conscienciar els alzirenys i alzirenyes en la pràctica del reciclatge. L’escoltem en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari