fbpx

Setze joves del programa Erasmus Europeu participen a Alzira d’un seminari sobre solidaritat

Compartix la notícia

Alzira rep esta setmana la visita dels joves que formen part del programa Europeu Erasmus d’animació sociocultural. Es tracta de joves arribats de deu països de la unió Europea que realitzaran activitats relacionades amb la matèria i també visitaran diferents espais municipals per conèixer com es treballa al nostre Ajuntament.

Des del 30 de setembre fins al 5 de octubre té lloc a Alzira un projecte europeu que s’anomena  “Seminari de Contacte per el Cos Europeu de la Solidaritat” en què participen huit organitzacions, les quals envien a dos participants cadascuna a Alzira.

L’objectiu principal d’este encontre és intercanviar bones practiques entre les diferents organitzacions respecte els projectes europeus i crear un vincle entre les organitzacions per a poder col·laborar en futurs projectes.

Al llarg d’estos  dies es realitzen diverses activitats per que les organitzacions es coneguen i puguen treballar juntes. També es visitarà la Murta perquè coneguen el nostre patrimoni. Dijous vinent es farà una visita a les Corts Valencianes així com al Palau de la Generalitat.

Compartix la notícia

Deixa un comentari