S’ha convocat la segona edició del Concurs de Relat Breu “Contar per recordar”

L’Hospital d’Alzira i ‘Alzheimer Plataforma la Ribera’, que reuneix 12 associacions de familiars de malalts d’ Alzheimer de la comarca, han convocat la segona edició del Concurs de Relat Breu ‘Contar per recordar’. S’estima que esta malaltia degenerativa i incurable afecta més de 3.500 persones de la nostra comarca.

L’objectiu d’este concurs és el de donar visibilitat i conscienciar la població sobre esta malaltia degenerativa que ocupa, actualment, el tercer lloc com a patologia sanitària, per darrere dels accidents cardiovasculars i el càncer. Així ho ha explicat Marina Olmos de l’associació d’afectats de Guadassuar i membre de la Plataforma que lluita contra l’Alzhemier a La Ribera.

Olmos ha recordat que els afectats per l’Alzheimer no són només els malalts , ja que els familiars també pateixen els seus efectes.

Els relats participants, que tindran una extensió màxima de 400 paraules, han de ser inèdits i versaran sobre la malaltia i les seues repercussions sobre els pacients i els seus familiars i amics. Els textos s’han d’enviar, abans del 31 d’agost, mitjançant correu electrònic a comunicacion_laribera@gva.es .

 

Deixa un comentari