fbpx

S’han destinat més de 3,4 milions d’euros per atendre les substitucions de vacances del personal sanitari

Compartix la notícia

El departament de salut de la Ribera ha destinat este estiu més de 3,4 milions d’euros per atendre les substitucions de vacances del personal sanitari i els professionals de reforç desplegats a les zones de major afluència turística.

En este sentit, destaca la contractació de 30 professionals de reforç entre ells 7 metges per atendre els centres de salut de les zones de platja i de la zona del marquesat, un esforç de contractació que ve a pal·liar les deficiències que es produïen en anys anteriors a l’arribada de la gestió pública al departament de Salut de la Ribera.

Així, a la zona bàsica de Cullera, i tal com ja es va fer l’estiu passat, es manté obert el consultori del Racó fins al 6 de setembre, amb servei sanitari d’Infermeria tots els dies de 8 a 15 hores, i de metge els dilluns, dimecres i divendres, de 12:30 a 15 hores.

Per la seua banda, el consultori Oasis es manté obert en horari de matí i vesprada (fins a les 22 hores) de l’1 de juliol al 6 de setembre i en horari de matí (fins a les 15 hores), del 9 al 30 de setembre, mentre que el consultori de El Mareny de Sant Llorenç té consulta d’Infermeria tots els dilluns de 8 a 9 hores.

Pel que fa a la zona bàsica de Sueca, el consultori de El Perelló, a més de l’atenció ordinària de 8 a 15 hores, amplia el seu horari a la vesprada, entre les 15 i les 22 hores i obre els caps de setmana entre les 8 i les 22 hores fins al dia 8 de setembre, tant en atenció mèdica com a infermera.

Així mateix, es mantenen oberts els consultoris de El Mareny de Barraquetes, amb atenció mèdica i d’Infermeria de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores, i Mareny Blau, amb assistència mèdica i infermera els dimecres i divendres, de 8 a 10 hores.

Pel que fa a la zona de El Marquesat, s’ha previst que dispose de servei mèdic i d’Infermeria de 8 a 21 hores, els mesos de juliol i agost.

 

Imatge Riberaexpress

Compartix la notícia

Deixa un comentari