S’inicia la desgasificació dels dipòsits de la gasolinera de Luis Suñer

Era la veu de la presidenta de l’associació de veïns de l’Alborxí, Isabel Carreres, que assistia este matí a l’inici de les obres de d’enderrocament i descontaminació de la gasolinera de l’Avinguda Lluís Sunyer. Uns treballs que s’inicien amb la desgasificació dels diposits i la neteja posterior. Un procés que continuarà amb la descontaminació del sol i que s’espera acabar al final d’any.

D’esta manera l’espai urbà del centre alzireny comença hui un compte enrere per canviar la fisonomia amb la desaparició de la gasolinera a l’avinguda Lluís Sunyer. Una estació de servei que ha estat adquirida per l’Ajuntament que la reconvertirà en un espai verd, i que respon així a una reivindicació veïnal, protagonitzada des de fa vint anys per l’associació de veíns L’Alborxí, així ho expresava Josep Antoni Fluixà, de la junta de l’associació.

Després de l’enderroc de la gasolinera, el veïnat votarà i triara el que el projecte per a este espai de la gasolinera entre els projectes que es presenten a un concurs, que organitzarà l’Ajuntament d’Alzira. Un parc que comptarà amb el bust de l’industrial alzireny Lluís Sunyer i que de segur es convertirá en una zona emblemática.

Deixa un comentari