S’intensifiquen les fumigacions contra el mosquit i la mosca negra després de les pluges

Amb les pluges de les últimes setmanes s’ha detectat un repunt de la presència de plagues d’insectes , per això  l’Ajuntament continua amb els tractaments per a pal·liar el mosquit tigre i la mosca negra.

L’àrea de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira junt amb l’empresa Lokímica ja  ha programat 4 fumigacions basades en tractaments en embornals per al mosquit tigre, que se sumen als realitzats mensualment per a la mosca negra. Els treballs s’estan realitzant en zones d’acumulació d’aigua i zones verdes com parcs i jardins i continuaran durant els pròxims mesos.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha destacat que s’està treballant de manera continuada al llarg de tot el període d’estiu, però és ara en setembre quan s’intensifiquen estes tasques de control i tractament per ser setembre un més on estos insectes generen més activitat a causa de l’oratge i fenòmens atmosfèrics típics del final de l’estiu. La responsable de sanitat ja preveia esta situació per al mes de setembre.

La ciutadania també pot col·laborar per tal de frenar la proliferació d’estos insectes. Des de la Regidoria de Sanitat es recomana evitar els recipients que puguen acumular aigua estancada , mantindre els nivells de clor adequats a les piscines, protegir els pous i aljubs amb malles mosquiteres, vigilar el reg per degoteig, renovar diàriament l’aigua dels abeuradors dels animals i tirar aigua als albellons setmanalment.

Categories Sanitat

Deixa un comentari