Sis dels millors restaurants de la comarca oferiran un novembre gastronòmic a la Ribera

Arranca Gastro Ribera, novembre gastronòmic en la Ribera de Xúquer. Sis dels millors restaurants de la Ribera de Xúquer oferexen menús creatius amb ingredients km0. El Consorci de la Ribera ofereix bons de descompte per als primers 200 menús.

Amb el mes de novembre arriba Gastro Ribera, un esdeveniment que posa en valor la riquesa gastronòmica de la Ribera de Xúquer, En esta tercera edició, el mes gastronòmic de la Ribera de Xúquer compta amb la participació de sis dels millors restaurants de la comarca, que han elaborat menús de menjar i sopar amb ingredients de proximitat per a gaudir durant el mes de novembre. Per a incentivar el consum dels menús Gastro Ribera, el Consorci de la Ribera ha creat un bo descompte per valor de 10 euros per menú per a les primeres 200 persones a reservar a través de la plataforma de Servientradas.es.

Els sis restaurants són Cami Vell Restaurant (Alzira), Días de vino i rosas (Almussafes), El Rebost Restaurant (Sueca), La Mesedora (Algemesí), TABICK Lounge (Llombai) i L’oncle Pere (L’Alcúdia).

La gran novetat d’esta edició de Gastro Ribera serà la celebració d’una trobada entre productors, cuiners, restauradors, tècnics de turisme i representants de les institucions que formen part de l’esdeveniment de la comarca el pròxim 23 de novembre. Així ho ha explicat el president del Consorci, Oscar Navarro.

Deixa un comentari