Situació de normalitat a la Ribera pel que fa a la setena onada de la COVID 19

Situació de normalitat a la comarca pel que fa a la setena onada de la Covid 19. Salut pública es reunix amb els represnetants municipals i certifica la bona situació davant un nombre d’ingressos hospitalaris a causa de la covid mínim. Això si, s’insta a la vacunació.
La Conselleria de Sanitat manté oberts punts fixes per a la vacunació del Covid. D’una banda, el centre de salut Alzira I, al carrer La Pau, vacuna tots els dimecres de nou a 12 del matí, amb cita prèvia. La segona opció és el centre de salut d’Horts dels Frares on es vacuna tots els dijous de 12 a 14 hores. Ambdos centres tindran este servei durant el mes de juliol i agost.
Segons les dades de la *Consellería de Sanitat, el nivell de risc d’alerta per *Covid en la Comunitat Valenciana ha pujat esta setmana al nivell 2 (risc mitjà). Això és conseqüència de l’augment dels indicadors com l’increment de contagis en majors de 60 anys i taxa d’hospitalitzacions a 7 dies per cada 100.000 habitants.
No obstant això, a Alzira la situació es viu amb normalitat. Sols hi ha 20 persones ingressades, tot i que s’ha de tenir en compte que moltes d’elles han estat hospitalitzades per altres patologies, i allí s’ha descobert que també tenien covid. La regidora de sanitat, Gemma Alós junt a la resta de representants dels pobles de la Ribera s’ha reunit amb Salut Pública i s’ha confirmat que a la Ribera la setena onada de covid no està incidint en el sistema sanitari , així i to,t no cal abaixar la guàrdia.

Deixa un comentari