S’obri el termini d’inscripció a la XIII Setmana de l’Economia d’Alzira
Del 15 al 19 de febrer tindrà lloc esta edició telemàtica amb 25 intervencions i més de 60 ponents

A més, l’edició d’enguany compta amb la presència de més d’una dotzena d’empreses que faran entrevistes in situ a persones interessades en ocupar les seues vacants. A partir de hui, ja poden inscriure’s de manera gratuita al web d’Idea.

Hui s’ha presentat el programa de la XIII Setmana de l’Economia, una edició on-line que compta amb la col·laboració d’Idea, l’Associació Empresarial d’Alzira i Renfe València. Segons ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, la realització on-line ha permés incloure una gran varietat de temes, com la necessitat de l’economia del ben comú, el teletreball o aspectes relatius als polígons industrials. A més, l’Associació Empresarial d’Alzira organitzarà l’acte de cloenda amb el lema “liderant el canvi”, on participaran empresaris guardonats d’altres anys, i s’introdueix als i les jubilades en l’espai “Talent Senior”. Pel que ha explicat la directora d’Idea, Carmen Herrero, les sessions seran de les 10:00 a 18:30 hores, mes o menys, i seran similars a les presencials pel que fa a la possibilitat d’intervindre i resoldre dubtes. Per la seua banda, Diego Gomez ha assenyalat que l’objectiu és analitzar la situació actual i esbrinar els canvis necessaris que s’han de produir en el model productiu i econòmic de la ciutat, de la comarca i del país.
L’alcalde de l’Ajuntament d’Alzira ha volgut recordar en la presentació de hui a Adrián Campos Suñer, que participà en la setena edició de la Setmana de l’Economia d’Alzira i que va escollir la ciutat d’Alzira per a desenvolupar la seua tasca empresarial. Escoltem Diego Gómez en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari