S’obri el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Resisteix
Fins al 17 de febrer de 2021 les sol·licituds es podran presentar de manera telemàtica en la seu electrònica de la Generalitat

La Generalitat obri el termini per a sol·licitar les ajudes destinades a empreses i persones treballadores autònomes dels sectors de l’hostaleria, tant allotjament com restauració, agències de viatge, activitats artístiques, recreatives i d’oci, afectades per la Covid-19. Des de hui fins al 17 de febrer de 2021 les sol·licituds es podran presentar de manera telemàtica en la seu electrònica de la Generalitat.

La presentació de les sol·licituds s’efectuarà mitjançant dos tràmits. El primer consta d’una sol·licitud de data i franja horària per a presentar la sol·licitud que no requerix firma electrònica, mentre que el segon tràmit fa referència a la presentació de la sol·licitud que si requerix signatura electrònica. Posteriorment, esta subvenció es concedirà fins a esgotar el crèdit disponible per a cada província en funció de l’ordre en el qual s’haja presentat tota la documentació requerida.

Per a tramitar estes ajudes, i evitar de nou el col·lapse que s’ha generat este matí, per l’allau de les sol·licituds, la Generalitat ha habilitat dos possibilitats per a accedir a les ajudes, una a través del web de Labora www.labora.gva.es i l’altra www.ayudasautonomos.gva.es. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari