fbpx

Solimar Alzira pagarà una gratificació de 250 euros a cada treballador/a pel seu servei durant la primera onada de la Covid-19

Compartix la notícia

Solimar Alzira pagarà una gratificació de 250 euros a cada treballador i treballadora pel seu servei durant la primera onada de la COVID-19. L’empresa, que ha estat exclosa de la subvenció del Consell als centres residencials per les despeses de la pandèmia, assumirà un cost de 20.000 euros per les compensacions, unes compensacions que seran lineals i fixes i no distingiran entre llocs de treball.

El 23 de novembre es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana les bases reguladores per a la concessió directa de les subvencions als centres residencials per les despeses de la pandèmia. Tot i això, l’empresa Solimar ha quedat exclosa d’esta retribució per qüestions administratives. Segons expliquen, el personal de la residència no és responsable d’eixa exclusió, per la qual cosa se’ls ingressaran en la nòmina del desembre 250 euros bruts als qui hagen prestat els seus serveis entre el 14 de març i el 21 de juny. Escoltem la directora de comunicació de la residència Solimar, Ana Muelas, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-14-desembre-2020_md_62311501_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari