Sol·liciten la declaració d’Alzira com a Ciutat Patrimoni de la Humanitat

Els familiars del doctor alzireny Faustí Blasco Damià sol·liciten la declaració d’Alzira com a Ciutat Patrimoni de la Humanitat, per ser l’única ciutat del món en haver-se prestat a experimentar les vacunes del còlera i la tuberculosi. Els nets del doctor han presentat una instància a la Regidoria de Patrimoni, des de la qual asseguren que s’estudiarà a fons el cas, a fi de presentar-lo a les administracions superiors.
El període de confinament ha servit als descendents del doctor Blasco per a fer les labors necessàries de documentació i recopilació de textos, per a presentar esta petició al Consistori. Així doncs, el net del doctor, Xavier Blasco, ha presentat un escrit en el qual recopila discursos en què el seu avi afirma que Alzira va ser l’única ciutat que li va donar suport per a experimentar estes vacunes, en benefici de tota la Humanitat.
D’esta manera, la família de Xavier Blasco vol rendir un homenatge al seu avi, de la mateixa manera que a tots els alzirenys i alzirenyes que s’oferiren voluntaris.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-22-maig-2020_md_51320514_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari