Sols 12 casos de covid a Alzira
Les 2nes Pasqües podrien suposar un repunt

Alzira compta amb 12 casos actius de covid-19 a la població, tres menys que la passada setmana, segons les dades de Salut Pública.
Estes xifres situen a Alzira amb una taxa d’incidència de 26 per 100.000 habitants, unes xifres que tot i ser positives, ens parlen de prudència

Així ho confirma la Regidora de Sanitat, Gema Alós, qui ha analitzat les xifres amb prudència i cautela. La incidència està baixant, però no es pot confirmar encara que siga una tendència a la baixa, cal esperar encara que ens depara el pont de Sant Vicent. Gemma Alós.

D’altra banda, la vacunació continua a bon ritme en les distintes línies establides. Els centres de salut estan cridant les persones a partir de 70 anys. Previsiblement s’iniciarà la pròxima setmana la vacunació massiva a les persones nascudes l’any 1959. I per últim s’està preparant la vacunació a persones més vulnerables a la covid-19 perquè patixen malalties greus com malalts de càncer, diàlisi, trasplantats, etc.

Com sempre recordem que per aclarir dubtes o qualsevol pregunta sobre la COVID-19 i el procés de vacunació poden cridar al telèfon 900 300 555.

Categories Salut Etiquetes

Deixa un comentari