Sols 900 persones podran vore cada partit al Family Cash Alzira FS

Escolta l’entrevista mantinguda amb el president del Family, Vicent Fontana.

Ir a descargar

El Family Cash Alzira Futbol Sala ha presentat este matí la nova temporada 2020-21, la segona consecutiva en Segona Divisió que durà per lema Ganes de més.

Després d’haver-se tallat la competició quan el conjunt alzireny estava en ratxa i ja a sis punts dels llocs de play-off, el club de futbol sala ha anunciat que esta temporada es permetrà l’assistència a un màxim de 900 persones, un 35% de l’aforament del Palau d’Esports.

Des de l’Ajuntament d’Alzira s’ha donat les gràcies al club per haver elaborat un protocol d’organització on s’ha sigut prudent sense voler arribar al màxim del 75% de la capacitat que a hores d’ara permet la legislació valenciana.

Per a controlar l’assistència, el club expendrà un màxim de 300 abonaments d’adult que tindran un preu de 50 € i 100 de jove, de 12 a 18 anys, que costarà 20 €. Per als abonats adults de la temporada passada, el donatiu de la renovació serà de 40 euros si la fan abans de l’11 de setembre. Els carnets aniran numerats i amb una assignació d’un seient per a tota la temporada. L’assignació de localitats serà per ordre de preferència segons es vagen succeïnt les inscripcions.

El pròxim dilluns començarà el període per retirar els abonaments, el qual es podrà fer al web alzirafs.com, o de 19.30 a 21 hores en la porta principal del Palau d’Esports.

L’alcalde ha agraït al club que seguisca fomentant la il·lusió en este esport que ha reunit en molts partits a 1.500 espectadors.

De moment, la lliga no té data d’inici fins que la RFEF i el CSD no aproven el protocol, així que l’inici de la pretemporada del Family Cash Alzira FS està condicionat a este anunci.

Deixa un comentari