“Som Migrants”, una exposició per a desactivar el discurs d’odi a la ciutat d’Alzira

Hui, s’innaugura a la Casa de la Cultura l’exposició “Somos Migrantes”, una activitat amb la qual la Fundació CEPAIM vol combatre la discriminació i la xenofobia al nostre municipi. A través de la fotografia, esta proposta aprofundeix en el fenòmen migratoria i li posa rostre. L’exposició s’emmarca dins del projecte Desactivem, està finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

L’objectiu d’esta activitat és aproximar la realitat de les migracions internacionals cap al nostre territori per a desactivar els discursos d’odi. ”Més enllà de les xifres, esta exposició aspira a que el públic connecte amb el fenomen migratori a través de noves narratives. Per això, durant l’exposició també estaran presents persones migrants, hui veïnes d’Alzira, per a contar la seua pròpia història. Fadua Khadim és tècnica d’Interculturalitat de la Fundació Cepaim ací a Alzira.

Per a Fadua Khadim l’objectiu és plantar la llavor del dubte.

Pels matins, l’exposició estarà oberta per al centres educatius amb visites guiades. L’horari per al públic en general serà de vesprades i caps de setmana fins al 14 de novembre.

Deixa un comentari