El festival Spanish Brass Alzira enceta la 18a edició

Hui s’ha presentat a Alzira el festival Spanish Brass Alzira, una aposta per la música amb què celebrar els 30 anys de l’Spanish Brass i els 18 d’este festival que del 2 al 6 de juliol emplenarà de concerts i grans músics la nostra ciutat.

El festival començarà el dia 2 de juliol a les set i quart amb el concert d’Emergents i la celebració dels 30 anys de l’Spanish Brass d’Alzira amb un concert a les 10 i mitja al Gran teatre.  El 3 de juliol podrem gaudir de la música dels guardonats del concurs AETyB i el grup JZBACH i el dia 4 de Rumbau Grup de Metalls i de l’Spanish Brass and friends. El dia cinc de SBALZ Brass ensemble i la Banda societat Musical d’Alzira ens deleitaran amb la seua música. I per finalistzar. El sis de juliol a les set i quart Tetrabrass BCN Ensemble a la Casa de la Cultura i colofó final a les deu i mitja al Gran teatre amb l’Spanish Brass Ensemble.

A més en esta edició l’alzireny Arnau Bataller rebrà un homenatge com a compositor alzireny de gran repercussió. Un gran reconeixement per al músic que actualment treballa a Barcelona i que ha composat una obra que s’estrenarà en exclusiva a l’Spanish Brass. També en esta edició hi haurà cursos per als músics que vulguen gaudir de classes úniques de la mà de grans professionals.

Segons explicava el regidor de cultura Alfred Aranda, una oportunitat única per gaudir d’un festival de música  obert i per a tota la família. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha manifestat el seu agraïment tant a la regidoria de cultura com als músics i agrupacions que han fet possible este encontre.

Podreu adquirir les entrades anticipades a través del web www.instaticket.es , telefonant al 902444300 o a la taquilla del teatre dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. Les entrades també es poden aconseguir el dia del concert des d’una hora abans a la taquilla del gran teatre i de la casa de la cultura.

Categories Música

Deixa un comentari