fbpx

Tallers i regals per a tota la família en la celebració del Dia de l’Arbre d’este diumenge

Compartix la notícia

Alzira celebrarà el Dia de l’Arbre el pròxim diumenge amb tallers i regals per a tota la família. Enguany, la festa es farà al Nou Mirador del Xúquer i s’obsequiarà els assistents amb un esmorzar popular i una planta. La Comissió de la 35a Trobada d’Alzira anima la ciutadania a participar en este acte del qual també forma part, ja que la trobada d’enguany anirà dedicada a l’emergència climàtica. A més, també es plantarà un arbre en homenatge a Llorenç Giménez.

La festa de l’arbre s’iniciarà a les 10 del matí amb la plantació d’arbres i l’esmorzar. Després hi haurà tallers, a càrrec de voluntaris de Creu Roja, Recuperacions Xúquer i Interpreta Natura. Al mateix temps, de 10 a 11 es farà una ruta guiada al voltant de la fauna del paratge des del Mirador del Xúquer.

A les 12, per últim, es rendirà homenatge al contacontes Llorenç Giménez, amb una minisessió de contes al voltant d’una olivera i una placa amb el seu nom. L’objectiu de l’Ajuntament és que este lloc es convertisca en un espai habitual per a la lectura i servisca d’inspiració a la ciutadania per organitzar actes al voltant de la literatura.

La Comissió de la 35a Trobada Alzira 2020 que tindrà l’eslògan Arrels de vida, llavors de futur  també s’ha implicat en el Dia de l’Arbre.  Amb l’objectiu de despertar consciències sobre les conseqüències del canvi climàtic, la Comissió organitzarà activitats, exposicions i projectes educatius com el Dia de l’Arbre, que ajuden a reaccionar la ciutadania.

Compartix la notícia

Deixa un comentari