Taula redona per a abordar la discriminació en l’esport

Torna una nova edició de ‘Change your mind, coach’, un programa europeu que porta desenvolupant-se a l’Ajuntament d’Alzira des de 2020 gràcies al finançament d’Erasmus Plus. Dins de les activitats programades, demà de 12 a 13 hores podrem assistir a una taula redona celebrada al MUMA per abordar la discriminació en l’esport, que comptarà amb la participació de Mònica Carrió.

La iniciativa ‘Change your mind, coach’ o “canvia la teua ment, entrenador”, consta de sis mòduls formatius per tal d’oferir eines als entrenadors de joves entre 16 i 21 anys perquè puguen identificar comportaments discriminatoris en els equips, saber d’on vénen els prejudicis i com actuar. Per això el projecte involucra també els pares, directius i presidents d’eixes agrupacions esportives, amb l’objectiu de frenar la discriminació tant al sí de l’equip com fora.

El programa, que va nàixer en el context de la pandèmia, estrena enguany el format presencial en l’esdeveniment organitzat al Museu Municipal. Adrián Navalón, gestor de projectes europeus en IDEA, ens explica com funciona la taula redona i ens avança la participació de l’esportista alzirenya Mònica Carrió. Navalón continua explicant que s’ha facilitat al màxim el procés d’inscripció i que la resposta està sent molt bona. En acabar, hi haurà un càtering preparat per l’alumnat de l’Escola de Cuina d’IDEA.

Deixa un comentari