L’obra Tirant arriba hui al Gran Teatre

El Tirant conquesta esta vesprada el Gran Teatre d’Alzira amb una adaptació del clàssic de Paula Llorens. Es tracta d’una història de guerra, amor i passió en valencià, dirigida per Eva Zapico i produïda per l’Institut Valencià de Cultura. L’obra ja ha passat pel teatre Rialto de València i ha rebut el premi de les arts escèniques valencianes a millor adaptació.

El Tirant de l’Institut Valencià de Cultura unix les virtuts del clàssic de Joanot Martorell amb els avantatges que proporciona el teatre. Es tracta d’una història que mostra com, mentre els homes fan política i guanyen guerres, les dones tracten de burlar la repressió sexual imposada per la moral cristiana i el llinatge. Es tracta d’un muntatge de gran qualitat que al parer del regidor Alfred Aranda, els alzirenys i alzirenyes no es poden perdre.

El Tirant, explica Aranda, “és, a més, el màxim exponent de la literatura valenciana”. I, per això, afirma el regidor, “és imprescindible que tots els valencians, sobretot els més joves, coneguen la seua història”.

L’obra es durà a terme esta vesprada a les 20.30 al Gran Teatre. Les entrades es poden adquirir per un preu de 8 euros i de 6 les reduïdes en la taquilla o a través de la pàgina web instanticket.

Deixa un comentari