Els jóvens podran disfrutar d’una ruta de senderisme i poemes de Miguel Hernández

Compartix la notícia

Torna La Senda del Poeta per a aquells que hi vullguen participar. Es tracta d’una activitat senderista de caràcter cultural, turístic i mediambiental, que promou valors com ara la participació i la convivència intergeneracional i que es dirigix ​​especialment a jóvens de la Comunitat Valenciana. La trobada que discorre pels llocs més singulars de la vida i obra de l’escriptor valencià Miguel Hernández.

L’eixida és des d’Oriola, ciutat de naixement del poeta Miguel Hernández. La senda comprén tres etapes que discorren per la senda internacional GR-125, realitzant parades en cada localitat de la ruta. En estes es descansa i es duen a terme diversos actes culturals de poesia, teatre i música realitzats principalment per joves estudiants de les poblacions per les quals discorre la senda.

En tot moment la senda compta amb diversos monitors-guia que, al llarg de la marxa, estan a disposició dels senderistes oferint-los la informació necessària perquè siga el més agradable possible.

Les places són limitades i la inscripció es tancarà en arribar a la quota màxima de participants que l’organització estime en funció de criteris de seguretat. El límit serà de 2.000 senderistes i la inscripció es tramitarà telemàticament.

Compartix la notícia

Deixa un comentari