Torna l’Spanish Brass

A poc a poc, van fluint les activitats a la ciutat d’Alzira, a més de confirmar la celebració de Festes, també està enllestit el Festival Spanish Brass que tindrà lloc entre el 29 de juny i el 3 de juliol, i que torna al seu format habitual de classes i concerts, amb les mesures sanitàries exigides.

Enguany este festival de metalls degà complirà 20 anys i ho farà tornant a una mínima normalitat, després que l’any passat se suspenguera parcialment. En esta edició tornen les classes de de trompeta, trombó, tuba i trompa, que enguany comptaran amb professorat del territori espanyol, per tal d’evitar problemes de desplaçaments a causa de la situació pandèmica, tal i com ho explica Indalecio Bonet.

Pel que fa a les actuacions en directe, ja està completat el cartell de concerts que obrirà el trompeta nordamericà Adam Rapa, qui ja ha estat a Alzira al 2017. Completa el cartell la banda de trompetistes dones Balkan Paradise Orchesta, els grups Euskadi Brassa, el grups de metalls i percussió de la Societat Musical d’Alzira, l’esbalz Brass i Thierry Caens i per tancar el festival La Locomotora Jazz Band. Grups que tocaran al llarg de 5 dies a la nostra ciutat. L’organització del Festival està treballant per tal de que els concerts es traslladen a diversos llocs d’Alzira, més enllà del claustre.

Deixa un comentari