fbpx

Tots els partits aproven una moció de suport a l’agricultura

Compartix la notícia

En la mateixa línia de suport al sector agrícola, l’Ajuntament d’Alzira va aprovar una moció proposada pel PP de suport a la declaració institucional en defensa de l’agricultura aprovada per la Diputació de València. Tots els partits es van mostrar d’acord en la necessitat de protegir el sector primari en estos moments de crisi en els quals les Administracions han d’estar al seu costat.

No obstant això, el PP d’Alzira va acusar l’Ajuntament d’haver modificat la moció quasi en la seua totalitat. Els populars explicaren que es tractava d’una declaració proposada també pels populars a nivell autonòmic i confirmada per tots els partits per la qual cosa no entenien el motiu pel qual el govern alzireny els havia vetat al seu parer la possibilitat d’explicar-la.

L’equip de govern va assegurar que els populars havien canviat el sentit de la declaració en la part expositiva de la seua moció en la qual no donaven suport a tots els col·lectius agrícoles i és per això que havien decidir modificar-la.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-3-juliol-2020_md_53156388_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari