Comença el tractament contra el mosquit tigre

Alzira comença hui fins divendres el tractament preventiu contra el mosquit tigre que també es durà a terme en diferents localitats de la Ribera. El tractament es realitzarà de forma mensual fins a octubre i s’intensificarà durant els mesos d’estiu.

L’actuació consistix a comprovar les zones d’acumulació d’aigua i revisar tots els embornals per tal d’agafar una mostra i en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent.
És important trobar a temps les larves per deixar al mínim la presència del mosquit tigre com es va aconseguir l’any passat. Així ho explica
la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

La col·laboració ciutadana és important ja que poden avisar per correu electrònic o mitjançant la bústia ciutadana en cas que es detecte presència de mosquits en un punt en concret. També es poden fer preguntes per saber com actuar.
La regidoria de Sanitat iniciarà una campanya informativa amb consells per a evitar la reproducció del mosquit tigre en espais privats. El biòleg de Lokímica, Ricardo Acosta, recorda com el mosquit tigre es reproduïx en les nostres vivendes principalment.

Deixa un comentari