Tres karatekes alzirenys, campions autonòmics i al campionat d’Espanya

Elena Fresquet, Carla Vives i Sergi Bresó s’han proclamat campions de la Comunitat Valenciana  de karate sub 21, junior i cadet respectivament i participaran del 22 al 24 de novembre en el Campionat d’Espanya a Talavera de la Reina (Toledo).

La directora esportiva del club, Alicia Boscà, ens parla d’ells tres així com de Paula Penava i Pablo Valentín, que van quedar tercers en la lliga autonòmica així com d’altres karatekes alzirenys.

Així mateix comenta com el passat mes de setembre, la Federació de la Comunitat Valenciana va guardonar el club alzireny per la quantitat d’afiliacions i pels èxits nacionals obtinguts, tres medalles de bronze de Marco Mazo, Paula Penava i Carla Sayol. Escolta l’entrevista en Àrea Esportiva.

Ir a descargar

 

Al principi del programa parlem de l’actualitat de la UD Alzira i del viatge organitzat per a vore el Nítida Alzira FS a Múrcia este dissabte. Ens fem ressò també del 2n i 3r lloc de Joseca Guillot i Víctor Pellicer en el zonal de tenis taula, la derrota de l’Inter B Rugbi Club Alzira i altres resultats del tenis alzireny.

Carmen López arribà a octaus de final en el seu primer torneig junior disputat a Bèlgica i aconseguix els primers 5 punts del rànquing mundial. Cal recordar que Carmen encara està en edat infantil. També parlem d’altres tenistes que han arribat a la final com Boro Montagud o Andrea Cuquerella.

Deixa un comentari