fbpx

Últim dia per a inscriure’s en el concurs d’aparadors

Compartix la notícia

Últim dia per a inscriure’s en el concurs d’aparadors que organitza l’Ajuntament d’Alzira per a incentivar les compres al comerç local. Al voltant de 3.000 euros es repartiran en 10 premis, dels quals dos dependran de la votació popular a Facebook. Per a optar als premis populars, encara queden uns dies per a que finalitze el període per enviar la fotografia, que tancarà el pròxim 14 de desembre.

Així doncs, serà el dia 15 de desembre quan el jurat visitarà els aparadors dels comerços inscrits fins al dia de hui, 10 de desembre, i els usuaris i usuàries de Facebook podran començar a votar amb els seus “m’agrada” el seu aparador favorit. Les votacions podran fer-se fins el 21 de desembre.

El jurat resoldrà l’adjudicació dels premis el dimecres, 23 de desembre. Recordem que el pagament dels premis s’efectuarà mitjançant l’entrega de la “Targeta d’Alzira”, que podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d’ Alzira adherits a este sistema de pagament. Escoltem l’alcalde, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-10-desembre-2020_md_62151583_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari