Última setmana per a demanar l’ajuda municipal Emprén per a nous autònoms

Esta és l’última setmana per a demanar l’ajuda municipal Emprén per a nous autònoms. El termini per a sol·licitarla, obert el passat 15 d’octubre pel Servei de Creació d’Empreses d’IDEA, finalitzarà el pròxim diumenge, 15 de novembre. Les ajudes van dirigides a totes aquelles empreses constituides en Alzira entre el 16 de novembre de 2019 i el 15 de novembre de 2020, i que estigueren en situació de desocupació i inscrits en LABORA en el moment anterior a l’alta de l’empresa.

L’import de l’ajuda és de 600 euros, que equival al 50% de les quotes d’autònom durant el primer any. La forma de pagament serà la Targeta d’Alzira per a consumir en el comerç local.

La sol·licitud es podrà dur a terme de manera telemática, preferentment, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira, accedint mitjançant el Portal de la Ciutadania i buscant en el catàleg el tràmit EMPRÉN. Recordem que poden demanar-la fins el diumenge. Així ho va explicar Teresa Pons, de l’agència de desenvolupament local, en l’Agenda Laboral d’Alzira Ràdio:

      agenda-laboral-galatea-i-empren-24-setembre-de_md_57001107_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari