fbpx

Últims dies per inscriure’s en els cursos Unisocietat

Compartix la notícia

Últims dies per inscriure’s en els cursos Unisocietat, la Universitat de primavera. Este mes finalitza el termini per inscriure’s en la quarta edició d’este programa de “formació al llarg de la vida” de l’Ajuntament d’Alzira i la Universitat de València adreçat a majors de 30 anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

Uns cursos amb una duració de 360 hores en total, 120 cadascun, amb dos quadrimestres al llarg dels quals s’imparteixen assignatures troncals i conferències de temàtica variada com biologia, llengua i literatura, història, sociologia, salut, economia, dret, i música. Les classes s’imparteixen en el Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira i la inscripció estarà disponible fins esgotar places en el Departament d’Educació.

L’objectiu d’este tipus de formació és sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat. A més, promou la solidaritat intergeneracional i mobilitza el potencial de les persones per fer possible una formació adequada.

Compartix la notícia

Deixa un comentari