Un 13 per cent de la població alzirenya utilitza el bus de forma gratuïta

Quasi 6.000 alzirenys són, en l’actualitat, posseïdors de la targeta del Bonobús Social. La targeta permet utilitzar debades l’autobús a les persones que acrediten escasos recursos.

Esta iniciativa es va posar en marxa l’any 2015 i no ha deixat d’incrementar el nombre de sol·licitants. El primer any es lliuraren 980 targetes i ara en són 5.720. En només huit anys, prop de 6.000 alzirenyes i alzirenys fan ús del transport urbà sense tindre cap cost per la seua utilització.

Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea, ha destacat positivament estes xifres, tant per la quantitat de ciutadans beneficiats com per la importància que té la utilització del transport públic.

Les persones demandants han d’acreditar un nivell de renda baix, que residixen en Alzira i que estan empadronats amb una antiguitat de dos anys. Recordem que per a poder tramitar la Targeta del Bonobús Social cal omplir un formulari que està disponible en el web municipal www.alzira.es i presentar-lo en l’Oficina de Registre, LA CLAU.

Deixa un comentari