Un accident al camí del forn de Carrascosa amb ferits greus crida l’atenció d’este punt negre

Dissabte dos vehicles es van xocar al camí del Forn de Carrascosa. L’aparatós accident va causar diversos ferits, alguns de caràcter greu. Un accident que posa de relleu un dels punts negres de la carretera de Corbera.
D’acord amb un testimoni presencial, el colp va succeir perquè el jove conductor d’un cotxe circulava a una velocitat de 120 quilometres hora en el encreuament, limitat a 50 quilòmetres hora. En l’altre vehicle viatjava un matrimoni amb un fill de tres anys, que va rebre l’impacte en el costat del conductor.
L’encreuament del Forn de Carrascosa es tracta d’un punt negre al terme d’Alzira. D’acord amb veïns de la zona un dels principals problemes és que la senyal que limita la velocitat a 50 a penes és visible. Sobre la situació d’este encreuament Sara Garès, regidora de Seguretat i Urbanisme encara que ja hi ha prevista una obra s’ha de respectar les normes de circulació.
L’obra, a la que es referix Sara Garés, la realitzarà la Diputació i consistirà en la construcció d’una redona de dos carrils en el encreuament de la CV-510 i la CV-506, on està el Forn de Carrascosa, i altra glorieta d’un carril en la travessia de la CV-506 en el Camí Baix de Corbera. Esta actuació compta amb un pressupost de poc més de 2 milions d’euros i està previst que l’obra es licite quan s’haja finalitzat el procés d’expropiació dels 12.000 metres quadrats necessaris per poder fer l’obra.

Deixa un comentari