Un carril bici unirà Alzira i Amcor en novembre

El carril bici que connectarà Alzira amb el polígon industrial d’Amcor estarà finalitzat durant esta tardor. Concretament en els dies finals del mes d’octubre o en començar novembre. A hores d’ara, està fet el tram urbà i es treballa en les tasques de finalització de l’interurbà. Serà una nova forma d’accés al polígon industrial adaptada a les noves necessitats de mobilitat sostenible i les peticions de les empreses del polígon.

El projecte, que va començar el novembre de 2019, es va haver d’aturar a conseqüència de la pandèmia la qual cosa ha retardat la data de finalització que estava prevista en març de 2020. No obstant això, en les pròximes setmanes es procedirà a la finalització del tram interurbà amb la col·locació dels fanals i el treball de paviment. Finalment, s’establirà l’arbratge que separarà la part del carril per a vianants amb la part per als ciclistes.

L’objectiu d’esta nova via és oferir als treballadors del polígon una alternativa al transport motoritzat que actualment no existix. El camí, que consta de dos quilòmetres, enllaça també amb la ruta ciclista que discorre entre Alzira i Carcaixent paral·lela a la CV-572. Així ho ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez en El dia per davant.

Ir a descargar

 

Deixa un comentari