Un centenar de voluntaris ambientals per prevenir els incendis forestals a Alzira

Quasi un centenar de voluntaris han estat pendents de les muntanyes alzirenyes durant este estiu. Un estiu que, afortunadament, ha estat tranquil a la comarca, llevat de l’incendi a Rafelguaraf que va acabar amb més de 180ha. El voluntariat ambiental d’Alzira, coordinat per l’equip d’Interpreta Natura, estarà actiu fins a l’11 de setembre.

L’estiu encara no ha acabat i setembre és un dels mesos amb major risc d’incendi ja que la terra es troba més seca. Així ho explicava José Lluis Alemany, qui durant este estiu ha estat coordinant l’equip de voluntaris ambientals d’Alzira. Un voluntariat del que han participat entre 80 i 100 persones des del juliol per col·laborar en les tasques de prevenció d’incendis forestals.

Allemany valora molt positivament la participació d’enguany al voluntariat ambiental. Si bé altres anys, el voluntariat ha estat majoritàriament format per estudiants Erasmus, este estiu alzirenys i alzirenyes de totes les edats han volgut sumar-se a l’experiència. Este dissabte, el voluntariat ambiental s’acomiadarà a La Barraca fins l’estiu que ve.

Deixa un comentari