Un centenar d’excursionistes han participat en la tradicional Pujada del Betlem

Compartix la notícia

Un centenar d’excursionistes han muntat el tradicional Betlem del Paratge Natural de la Casella en la seua XXI edició. Es tracta d’una tradició que va començar el Grup Excursionista d’Alzira en 1959 i que va reprendre el Museu Municipal en 1999. La baixada serà el pròxim 12 de gener, des de l’aparcament de la Casella.
La pujada al Betlem era una activitat iniciada pel Centre Excursionista d’Alzira, en l’any 1959, que va perdurar fins a 1977, moment en què es va extingir el Club. No obstant això, l’any 1999, el Museu Municipal va reprendre el muntatge del Betlem, amb la finalitat de visitar els indrets més atractius dels paratges naturals municipals de la Murta i la Casella. A més, des dels cims es poden contemplar extraordinàries vistes tant de la comarca de la Ribera com del Xúquer o l’Albufera.
La Regidoria de Patrimoni convida la gent que no va poder acudir a la pujada a participar en la baixada de 533 metres d’altura des del pàrquing de la Casella, que es durà a terme el pròxim diumenge 12 de gener, a les nou del matí.

Compartix la notícia

Deixa un comentari