fbpx

Un equip de 6 informadores explicaran a peu de carrer informació sobre la Covid-19

Compartix la notícia

Un equip de 6 informadores explicaran als alzirenys i alzirenyes a peu de carrer informació sobre la Covid-19 i sobre les diverses campanyes cíviques de la Regidoria de Serveis Urbans. Es tracta d’una de les accions del programa E-COVID impulsat per la Generalitat Valenciana i que es durà a terme a la nostra ciutat durant sis mesos amb l’objectiu d’establir unes pautes de convivència en la ciutadania mitjançant la informació.

En este sentit, la nostra ciutat, s’ha dividit en tres sectors que aniran rebent la visita de les informadores que, en primer lloc, oferiran informació sobre la covid-19 però que, en els pròxims mesos, informaran a la ciutadania sobre l’obertura de la nova oficina OMIC, la taxa de tractament del fem o les campanyes “amo format, gos educat”, “arrepleguem” i “beu aigua de l’aixeta”, així com també de la campanya de reciclatge.

I a la informació se suma la desinfecció del mobiliari urbà que duran a terme un altre equip de sis persones. L’objectiu: mantindre en unes condicions higièniques òptimes els contenidors, papereres, bancs o parcs infantils, entre altres objectes. Escoltem el regidor, Fernando Pascual, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-17-desembre-2020_md_62574211_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari