Un grup de musics presenten candidatura per a renovar la SMA

La Societat Musical d’Alzira compta amb una nova candidatura a les eleccions de càrrecs de la seua Junta Directiva. Es tracta d’un grup de músics, de diverses edats i que representen a diferents agrupacions musicals de la ciutat, però amb un mateix objectiu: volen un canvi per a posicionar novament a la SMA entre les millors de la Comunitat Valenciana.

La candidatura està conformada per deu persones. Loreto Petit es presenta com a candidata a la vicepresidència mentre que Marta Nadal seria la secretària. Així el van comunicar diumenge, quan el grup va presentar la seua candidatura a l’elecció de nous carrecs de la Junta Directiva. Unes eleccions que es celebraran en assemblea ordinaria el pròxim 24 d’octubre i que només contemplen la renovació parcial de l’equip directiu. L’objetiu final és convocar assemblea extraordinària per a renovar la totalitat de la junta. Objectiu que una seixantena de músics van reivindicar a principis d’octubre durant un concert celebrat a la Plaça Major. Marta Nadal.

Amb el seu projecte reivindiquen la necessitat d’una direcció artística de qualitat i d’un projecte il.lusionant capaç de motivar a totes les agrupacions que formen part de la SMA.

Deixa un comentari