Un incendi calcina la tenda de motos Motostar d’Alzira i deixa 5 ferits

Un incendi calcina la tenda de motos Motostar d’Alzira i deixa quatre policies i un veí ferits per inhalació de fum. El foc es va iniciar per causes que s’estan investigant al voltant de les 04:00 hores i 70 persones van haver de ser desallotjades dels dos edificis que es troben al capdamunt de l’establiment. L’incendi ha sigut atés de manera immediata per la Policia Local, la Policia Nacional i els bombers i s’ha aconseguit extingir cap a les 05:00 hores.

Malgrat que el tècnic municipal d’urbanisme de l’Ajuntament d’Alzira ha declarat, després d’una primera inspecció, que l’edifici no ha patit danys estructurals greus, el foc ha arrasat totalment el comerç i part d’una vivenda de la primera planta. A més, la fumaguera ha deixat ennegrida tota la façana de l’edifici superior de la tenda i l’interior de diverses plantes. Tot i això, els agents afectats que es trobaven ingressats en l’Hospital en observació ja han rebut l’alta mèdica.

La intervenció dels bombers ha continuat fins a les 8:30 h d’este matí amb la ventilació dels edificis i la comprovació del grau d’afectació de les flames a els 96 vivendes. Els veins i veines han pogut tornar a les seues cases encara que, en un dels edifics, s’ha hagut de tallar l’aigua potable perquè, una part de les canonades s’havia rebentat. A més, la corrent elèctrica també s’ha perdut de manera alterna en algunes de les vivendes i els ascensors han quedat inutilitzats per l’acumulació d’aigua. Pel que fa als baixos dels edificis, només s’han vist afectats pe l’aigua en algunes de les places. En l’operació han intervingut quatre dotacions de bombers d’Alzira, una de cullera i una de València. Escoltem de nou José Luís Alegre, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-21-d-octubre-2020_md_58266505_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari