Un jove ha sigut detingut a Alzira per una presumpta agressió sexual a la seua companya de pis

La Policia Nacional ha detingut en Alzira a un jove per colpejar i intentar agredir sexualment la seua companya de pis. Gràcies a la col•laboració ciutadana va ser possible la detenció. El presumpte agressor, amb antecedents policials, ha passat a disposició del jutje, que ha decretat el seu ingrés a la presó.
Durant la matinada diumenge, la Policia Nacional va detindre en un domicili d’Alzira un jove de 29 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat sexual i lesions, després que, pel que es veu, haguera propinat diversos cops i fins i tot mossegades a la seua companya de pis, a la qual li va baixar els pantalons i roba interior, i va intentar introduir-li diversos dits a la vagina, al mateix temps que li manifestava que l’anava a violar. Els veïns, en escoltar els crits de la dona, van telefonar ràpidament al 091 i, sens dubte, evitaren una violació que estava pràcticament consumada.
La víctima va ser traslladada a un centre de salut i el presumpte agressor, amb antecedents policials, ha passat a disposició del jutge, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Categories Successos

Deixa un comentari