Un nou brot dispara la Covid-19 a Alzira i dobla el nombre de positius en una setmana

Es dispara la Covid-19 a Alzira i s’arriba al 103 casos actius a la ciutat. Unes xifres que situen la taxa d’incidència en els 222 casos per 100.000 habitants. L’ultim brot social de 33 persones per una festa ha posat l’atenció en una nova escalada, en que les persones contagiades són en gran part persones no vacunades.

Després de setmanes de pujades paulatines del nombre de contagiats, la xifra s’ha disparat a Alzira i dobla la taxa de la incidencia a la Comuntiat Valenciana que es situa a hores d’ara en 102 casos per 100.000 habitants. Una situació preocupant, tenint en compte que en sols una setmana s’ha doblat el nombre de contagis, ja que recordem que la setmana passada les últimes dades ens parlàven de 55 casos i ara en són 103. El que es detecta és que els contagis es centren en les persones que han decidit no vacunar-se. Escoltem la regidora Gemma Alós.

Pel que fa al brot que suma 33 casos, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, confirmava que s’havia produït en un lloc interior i sense mesures sanitàries. Diego Gomez

Així les coses, la relaxació de les mesures sembla la causa d’esta situació que fa que tant a Alzira com a moltes poblacions de la comarca, les xifres vagen augmentat. La regidora de sanitat, Gemma Alos apela la necessitat de vacunar-se per als que no ho estan i sobretot al compliment de les mesures sanitàries com la mascareta i la distancia social. Alós alerta sobre les pròximes festes si la incidencia continua augmentant.

Deixa un comentari