Una artista de l’Alcúdia i una xinesa, guanyadores del primer certamen d’art realista MUMART

Lídia Boix i Xia Xiao Qiu, guanyadores dels premis MUMART amb les obres Jugamos i Atrapando la luz. L’entrega de premis va tindre lloc el divendres per la vesprada durant la inauguració de l’exposició. Les obres del certamen es podran vore al vestíbul del MUMA fins el proper 27 de novembre.
La exposició MUMART recull les 82 obres enviades al certamen en les que han participat 31 artistes amb la finalitat de fomentar l’art realista en l’àmbit nacional i que afavorix la creació. En la inauguració d’esta exposició, a la que van estar el regidor de cultura d’Alzira, l’alcalde i el president de la associació de foment d’art realista Phoenix, es van atorgar dos premis i cinc mencions d’honor. Respecte de l’organització Josep Francés, president de l’associació Phoenix, destacà l’assistència d’artistes d’altres províncies a l’acte.
El premi Lorenzo di Mèdici se l’emportà Lídia Boix per la seua obra “Jugamos” amb una dotació de 500 euros. El premi Pedro Benedito Carrió, dotat amb 300 euros va ser per l’obra “Atrapando la luz” de Xia Xiao Qiu. La primera menció d’honor va ser també per a Lídia Boix per l’obra “Confidencias”. La segona menció d’honor va ser per a Luisa Chaves per “Extrañamente Inés Compté”, la tercera per a Jéssica Gompra per “Biblioteca de Celso”, la quarta per a Ivan Miedho per “Amor líquido” i l’última per a José Valladares per “Deberes hechos”. La guanyadora, Lídia Boix, remarca que el format del concurs feia senzill participar.

Deixa un comentari